středa 19. srpna 2015

MICELÁRNÍ VODY

Další beauty článek je na světě a tentokrát jsem testovala micelární a odličovací vody. Jak ty dražší, tak ty levnější...
Začínáme, jak jinak než klasikou, což Bioderma opravdu je. Já osobně jí používám stále. Občas vyzkouším nějakou novou, jinou a pak se zase pokorně vrátím k této značce. :-) Velmi dobře odličuje jak make-up, tak řasenku a to i řasenku voděodolnou. Akorát se musí trochu víc přitlačit. Má úplně jemnou vůni. Co mám na ní ale nejraději je to, že moje pleť je po vyčištění opravdu jemná na dotek a hlavně hydratovaná a to je prostě super!
Micelární voda Bourjois je také v podstatě dobrá, ale několik mínusů jí přeci jen musím vytknout a skončila u mě na posledním místě. Make -up odličuje dobře, ovšem u řasenky je to horší. Musela jsem opravdu hodně přitlačit, abych oko řádně odlíčila a bohužel mě to stálo i pár řas. Jenom u této micelární vody se mi stalo, že mi začaly slzet oči... Ale snad nejvíc mi vadilo, že jsem pleť měla okamžitě vysušenou a hned jsem se musela něčím namazat, jinak se to ani nedalo...

Pleťová voda Rimmel bezesporu nejlépe ze všech odličovala. Bylo to znát především u voděodolné řasenky. Byla to fakt rychlovka. :-) V podstatě nemám co bych jí vytkla. je neparfémovaná a pleť po vyčištění zůstala taková normální, neutrální. Nebyla suchá, ale ani jemná nebo nějak moc hydratovaná. Je celkem levná a to je určitě také plus! :-)
Poslední testovanou micelární vodou byla Vichy. Musím říct, že hned po Biodermě mi vyhovovala nejvíc. Dobře odličuje, na obličeji je příjemná a hlavně úžasně voní. Má takovou opravdu lehkou přírodní parfemaci a já k ní musela pořád čichat... :-)
A co vy? Jaká je Vaše oblíbená značka micelární vody? Krásný den V. :-)

12 komentářů:

  1. Bioderma 👍🏻 používám ji uz léta

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám teď momentálně od Granieru, ale zaujala mě ta od Rimmelu, tu neznám a navíc by se mi hodila, protože právě teď nosím hodně voděodolnou řasenku, takže by mi usnadnila hodně práce s odličováním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dobrá a navíc jí teď každou chvíli prodávají v balení i s Rimmel řasenkou a to celkem levně :-)

      Vymazat
  3. micelárky používám na dočištění před tonikem, nedokáží podle mě pleť vyčistit dokonale :/
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj souhlasím, když jsem hodně nalíčená tak toho na čištění používám víc... :-)

      Vymazat
  4. Micerální voda Bioderma je výborná pro každodenní čištění a odstranění i voděodolného make-upu z citlivé pleti, kterou používám denně a jsem s ním moc spokojená. Vyzkoušela jsem i micerální vodu YVES ROCHER, ale srovnávat se nedá, byla jsem zklamaná, neodličuje oči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yves Rocher mám doma na vyzkoušení, tak jsem zvědavá... :-)

      Vymazat
  5. I have bioderma,too and i am so happy with it!
    maybe the price can be a little lower ;)
    f4f?
    Isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Bioderma je pre mňa top a neviem si ju vynachváliť, používam ju už naozaj roky aj spolu s maminou :)
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je také nejlepší a i moje mamka jí používá :-)

      Vymazat
  7. No ty jo, tak to, abych snad tu svou rovnou mrskla do koše :-D Já mám od Lorealu a dobře není nejhorší, ale připadá mi, že voděodolné líčení neodličuje, tak dobře :-/ Ta Bioderma mě ale zaujala ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. tiez ma zaujala ta bioderma, pekna recenzia :)

    OdpovědětVymazat