sobota 29. srpna 2015

MY HAIR CARE

Po delší době tu mám nový beauty post. Tentokrát jsem se zaměřila na vlasy. Konkrétně na to, jak já pečuji o ty své. 
Moje vlasy mají sklon se mastit a jen tak nějaký šampon mi nevyhovuje. Šampóny na mastné vlasy mi je většinou vysušují tak, že se mi začnou dělat lupy... No a naopak po šampónu na vysušené a normální vlasy se mi zase strašně mastí. Takže pořád zkouším nové a nové přípravky, které by mým vlasům vyhovovaly. Před nějakou dobou jsem ale objevila značku Aussie a s tou jsem prozatím spokojená. Mám ji už po několikáté, zkoušela jsem více jejich výrobků a toto je můj závěrečný mix.... :-D Šampón pro každodenní použití, kondicionér na jemné vlasy a sprej na suché vlasy... :-)
Co používám snad nejdéle, asi tak 5 let, je tento zelený olejíček na roztřepené konečky od Avonu a prostě na něj nedám dopustit. Asi před rokem jsem k němu přidala tuto posilující vlasovou péči, která je taky skvělá a zařadila se mezi mé Top produkty. Vše je to bezoplachová péče s velmi příjemnou vůni...
Jako asi každá z Vás si čas od času žehlím vlasy a aby se mi tolik neničily, začala jsem na ně používat Iron finnish od Loreal. Protože tento produkt má takové skoro až gelové složení, obávala jsem se, aby mi vlasy spíš nemastil nebo na nich nezanechával takový ten gelový efekt... Naštěstí se nic takového nestalo. Vlasy jsou po vyžehlení úžasně lesklé, hladké a skvěle drží tvar, tak jak mají!
Noo a naopak občas mám chuť na takové ty plážové vlnky a všem můžu doporučit tento sprej od Loreálu pro Beach waves. Jednoduché a efektní... :-)
O suchých šampónech jsem Vám tu už psala. Stále testuji nějaké nové a hledám ten pravý... Musím říct, že z tohoto od Timotei jsem úplně nadšená. Je super, ale více o něm Vám napíšu zase v dalším speciálu o suchých šampónech. :-)
Tangle Teezer, tento kartáč je prostě láska na celý život... Mám husté vlasy, které se přirozeně vlní a když jsou mokré nedají se téměř rozčesat. Strašně se cuchají, takže s rozčesáváním jsem vždy raději počkala a dokonce i moje kadeřnice s tím měla velký problém.
Naštěstí jsem potom objevila tento hřeben, kterým si vlasy rozčešu opravdu během chvilky a hlavně bezbolestně... Oblíbil si ho dokonce i můj manžel, takže jsme taková Tangle rodina... :-)
A co vy? Co rádi používáte na své vlasy a jaké jsou vaše Top produkty? Určitě mi dejte vědět, třeba objevím další vlasový zázrak... Mějte se co nejlíp!!! :-)

17 komentářů:

  1. Výrobky od Aussie jsem si teď také zamilovala, jsou božské, jen člověk musí přijít na to, jak z nich vytěžit co nejvíce :)) Já přes léto moc ráda používám různé hloubkové masky na vlasy a olejíčky. A momentálně moc ráda používám bio kokosový olej jako zábal a celou noc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bio kokosový olej také občas používám a je taky super :-)

      Vymazat
  2. Aussie aj Tangle Teezer sú supeeer! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem taky dlouho hledala ty správný produkty na vlasy, protože je mám jemný a v zimě mi trochu elektrizují a teď zrovna používám dessert essence a freemana :-) A ten tangle teezer mám taky a největší spokojenost :-) Takže super testovací článek, pro mě dost inspirativní a už se těším na další!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem ráda že byl pro tebe článek inspirativní :-)

      Vymazat
  4. Tyjo já musím určitě Aussie vyzkoušet. Není to trošku dražší drogerková kosmetika? :)
    Nevíš,Veru, jak je na tom třeba v porovnání s klasikami jako jsou Dove,Garnier apod?
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to dražší šampóny no, ale jsou fakt dobrý. :-) Já jsem je kupovala asi za 150,- a cena mi fakt vadí. :-/ Jinak Garnier mi nevyhovoval nikdy a Dove mě naopak mile překvapil. :-)

      Vymazat
    2. Přesně tak, k Dove vlasový péči jsem byla hrozně skeptická, ale paráda :)

      Vymazat
  5. Já mám tak strašně ráda takové články! :D Hrozně mě zajímá, co kdo používá na vlasy. (Potřebuji inspiraci :D)

    OdpovědětVymazat
  6. Jééj, zrovna dneska jsem také psala článek o mojí vlasové péči. :) Jinak koukala jsem, že tvůj blog je spíše o outfitech, což mám ráda, takže ho budu určitě navštěvovat. :D Každopádně byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou, samozřejmě pokud se rozhodneš můj blog číst:)
    Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, jsem spíše fashion blog... :-) Jinak děkuju a na tvůj blog se moc ráda podívám! :-)

      Vymazat
  7. Ten zelený olejíček od Avonu mám taky, dokonale voní, vždycky mám chuť ho sníst! :D Tangle teezer používám už roky, teď mám rok ten modro růžový, jsou to super hřebeny. Vlastně jediný hřeben, který mi vlasy nevytrhává a opravdu šetrně a dokonale je rozčeše, už bych neměnila.
    https://www.facebook.com/klara.melisikova?fref=ts

    OdpovědětVymazat
  8. Omlouvám se, tak trochu jsem se uklikla s odkazem na fb, měl tam být tento: http://nessazivot.blogspot.cz/ :D Kdyby to šlo nějak opravit.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je v pohodě, stane se :-)) Jinak já bych taky Tangle už nevyměnila!!! :-)

      Vymazat
  9. Tak bez Tanglu bych ani nepřežila!!! Doteď si opakuju, jak jsme kdysi mohla vůbec používat něco jiného. Sprej Aussome volume mám a kromě vůně mi moc nepomáhá, chtěla bych vyzkoušet ten Timotei, ale jinde jsem ho neviděla. :)

    OdpovědětVymazat