pátek 23. října 2015

NUXE NUXURIANCE

Francouzská přírodní značka Nuxe je spojením přírody a luxusu, jak už tomu ostatně sám název napovídá (nature/luxury). Už delší dobu používám balzámy na rty a suchý olej od této značky a se všemi jejich výrobky jsem natolik spokojená, že jsem zatoužila i po pleťovém krému. Ale co si budeme povídat cena je opravdu vysoká a nevěděla jsem jestli mi krém bude vůbec vyhovovat...


Pak jsem ale dostala od své mamky na vyzkoušení noční krém od Nuxe, který mě naprosto uchvátil a tak se šel hned objednávat i ten denní. Mezitím, co jsem čekala na svůj nový krém jsem zkoušela různé vzorečky krémů co jsem měla doma. Byly to vzorky ještě dražších značek než je Nuxe a spokojená jsem tedy nebyla vůbec. Měla jsem pocit, že místo krému si na obličej mažu parfém. Nemám příliš ráda přeparfémované krémy, myslím, že na obličej to zkrátka nepatří... No a možná právě proto dávám přednost spíše přírodním značkám jako je třeba Ryor, Loccitane a momentálně Nuxe.

Pro denní péči jsem si tedy vybrala emulzi pro smíšenou pleť Nuxe nuxuriance. Protože už nejsem nejmladší, bylo pro mě důležité aby byla i proti vráskám. :-) O této emulzi jsem si přečetla samé chvály i to jaké by měla mít účinky a podobně... Jen mě pak překvapilo, že je opravdu má! Po teprve dvoutýdenním užívání nemám téměř začervenalou pleť a z čeho jsem snad nejvíc nadšená je fakt, že je to první krém, který mi opravdu stahuje póry a krásně vyhlazuje pleť. Většinou prostě ten rozdíl příliš nepoznám, ale tady je opravdu viditelný. Pleť mám také pěkně hydratovanou, takovou svěží, zároveň se mi ale neleskne a není mastná! Což je prostě super!!! Krém taky dobře funguje i pod make-up. Konzistence je velmi lehká, výborně se roztírá a vstřebává. No a ta jemná vůně, to je prostě ráj pro čichové buňky... :-)))
Noční krém Nuxe Nuxuriance už je více zaměřený na vrásky a je vhodný pro všechny typy pleti. Má velmi hutnou konzistenci, jakože když ho obrátíte ani se nehne. Je tudíž více mastnější, což na noc vůbec nevadí, spíše naopak. Ale opět se výborně vstřebává. Oba krémy obsahují cca 82% přírodních látek. Obsahují přírodní kofein, rostlinné buňky z Bakau, kořen Maca a semena blahočetu. Jo a také jsem četla, že je velmi vhodný na citlivou a aknózní pokožku nebo pro lidi kteří trpí exémy.
Tento krém můžu jedině doporučit. Jsem s ním nadmíru spokojená a investice se rozhodně vyplatí. A co vy? Máte nějaké zkušenosti s touto značkou? Mějte krásný víkend, vaše V. :-)

10 komentářů:

  1. Vypadá dobře, zrovna přemýšlím co koupit mamce na Vánoce tak jí třeba koupím tenhle krém.)
    clara-things.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus! Je opravdu dobrý na zralou pleť a vrásky, takže mamka bude spokojená :-)

      Vymazat
  2. To jsi mě navnadila, osobně jsem vždy chtěla zkusit jejich olejíčky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty olejíčky jsou suprový, vyzkoušej a uvidíš! :-)

      Vymazat
  3. Túto značku nepoznám, ale vyzerá super ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jí vyzkoušej, určitě nebudeš litovat. Mají taky úžasný balzámy na rty... A moc děkuju za pozvání :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, tak ten denní krém zní fakt bombově, musím se podívat kolik stojí, protože já těď používám vichi global, jsem s ním sice spokojená, ale nemám po něm vždy hydratovanou pleť a na akné trpím a toto zní perfektně!!!!! :-) Skvělá recenze!!!!! ;-)

    OdpovědětVymazat