pátek 13. listopadu 2015

IN THE NIGHT...

 Konečně zdravá... Včera večer jsem tedy vyrazila na narozeninovou párty e-shopu Footshop a bylo to super! Všude bylo tolik krásných tenisek, dokonce do nich dávali i drinky... Já jsem si v tomto e-shopu kupovala moje oblíbené Adidas Stan Smith, které měly tenkrát ve slevě a vyšly mě na opravdu libovou cenu... Můžu jenom doporučit. :-)

Cestou mě manžel zkusil vyfotit, byla sice už tma, ale fotky se i tak vyvedly. Což jsem opravdu nečekala, ale jsem moc ráda a můžu Vám sem aspoň hodit nový outfit. Můj noční (netradiční) outfit se skládá z černých basic kousků jako jsou džíny, mikina, které tvořily skvělý kontrast s béžovým kabátem. No a protože u nás "babička Ježíšek" chodí o něco dřív a ještě ke všemu nosí úžasné dárky, můžete na mě vidět nové Adidas Superstar. Tak dlouho jsem si je přála a jsem fakt ráda, že letošní podzim je takhle krásný a doufám, že ještě nějakou dobu to tak zůstane, ať si ty nové botky užiju! :-))
A co vy? Čeká na někoho z Vás taky nějaký předčasný dárek? Krásný víkend všem. V. :-)
Coat/Pull and Bear//Sweater/Bracelet/HM//Jeans/FF//Bag/Mango//Shoes/Adidas//Watch/Fossil//

16 komentářů:

  1. Super outfit Veru, tuhle pohodovou kombinaci mám ráda, čepice je zupa :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, no teda ty máš ale hodného Ježíška, to se teda někdo má :)) Už jsem si zase myslela, že mě potrápíš dalšími úžasnými kousky z Německa, tak jsem si docela oddychla :). Celkový outfit je prostě pecka! A škoda, že tu není pár fotek z akci, docela bych chtěla vidět koktejly v teniskách :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pár fotek z akce sem dám později, ale bohužel drink v botě jsem já nedostala, takže ho vyfocený nemám. Jinak děkuju moc, Domčo :-)

      Vymazat
  3. Sekne ti to tady, jsi fakt kočka!!! ♥ A ten outfit je celý krásný, no prostě dokonalost sama, hned bych si to všechno vzala na sebe :-D A máš hodného ježíška :-D ;-) Superstar jsou prostě pecka, rozzáří každý outfit a i já sama se jich taky nemůžu nabažit a taky se je ještě letos snažím unosit, co nejvíc ;-) Každopádně už teď se nemůžu dočkat na tvůj další post s nimi :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti opravdu rozumím, já se jich taky nemůžu nabažit... Je to láska na první obutí :-))) A děkujuuuuu :-*

      Vymazat
  4. Máš prostě nejlepší trička! :D :)

    OdpovědětVymazat