středa 23. prosince 2015

FUCHSIA COAT

Tento kabát jsem dostala asi před dvěma lety a měla jsem ho na sobě taky asi tolikrát... Od začátku jsem si ním nebyla příliš jistá. Sice krásná fuchsiová barva, ale na mě trochu moc výrazná (teď už ne ), také mi z počátku vadil ten oversize střih, který jsem dříve vůbec nenosila ( teď už ano )... :-) Vždycky mě to tak trochu mrzelo, protože tenhle kabát je opravdu teploučký a hlavně kvalitní ( z velké části obsahuje vlnu ). Tento rok jsem svůj módní styl a názor trochu pozměnila a nosím věci, které bych si na sebe dřív nevzala. Jako třeba klobouk, kožené kalhoty a nebo právě tenhle kabát. Takže nebojte se změn - ať už jsou jakékoliv. :-)

Už zítra tu máme Štědrý den na který se určitě všichni těšíte. Já osobně moooc! Vánoce miluju, užívám si je s rodinou, se psem a manželem. Cpu se jak kdybych měsíc držela půst - u nás prostě zlatý prase nemá šanci... :-)) Je to pro mě zkrátka jeden z nejkrásnějších dní v roce a všechny ty zdlouhavé přípravy, které tomu předcházejí, stojí za tu nádhernou atmosféru a za úsměv a radost našich milovaných... :-)
Takže tímto bych vám chtěla poděkovat za to, že čtete tenhle blog a doufám, že to tak zůstane i nadále. :-) Hlavně bych vám všem chtěla popřát krásné Vánoce, ať je každý z vás má takové jaké si je přeje.. Vaše V. :-)
Coat/Benetton//Shirt/Sweater/HM//Pants/Gerry Weber//Bag/Mango//Shoes/Adidas//

12 komentářů:

  1. Super outfit! Byla by opravdu škoda ten kabátek nevytáhnout:) A tobě taky přeji krásné svátky!♥

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi ti to pristane!!♥
    A ten kabátik je prekrásny :)
    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten fialový kabát je nádherný, ešte som takú farbu kabáta nevidela!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já vlastně před tímhle taky ne... :-D Děkuju :-)

      Vymazat
  4. Krásná ♥♥ Outfit se mi moc líbí, delší košile a přes to mikina a do toho ten krásný kabát s tou úžasnou výraznou barvičkou, který celý outfit rozzářil, no prostě krása, sluší ti to!!! :-* A mou slabost pro tu tvou kabelku určitě znáš moc dobře :-D ;-) Jinak stejně jako ty zlato, si vánoce užívám a samozřejmě se taky cpu hlava nehlava, což jsi i sama viděla :-D ;-) A abych nezapomněla, do Nového roku 2016 přeji tvému blogu jen to nejlepší a nejkrásnější, ať je pořád plný takových úžasných a inspirativních postů, ať se tvá kreativita při jejich tvorbě stále rozrůstá a závěrem ti přeji, ať tvé články čte, co nejvíc čtenářů a jejich počet neustále vzrůstá stejně jako kladných a milých reakcí na ně ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti moc za tak nádherné přání, Teri! Moc si toho vážím. :-) :-*

      Vymazat