neděle 20. prosince 2015

POM POM BEANIE

 Posledních pár dní jsem nebyla příliš aktivní, ale ty Vánoce... Však vy víte... :-) Nákupy, pečení, úklid a takhle pořád dokola. Zdá se to nekonečné. :-) Ovšem abych byla upřímná nejvíce práce mi teď zabrala přestavba našeho obýváku, kterou jsme si s manželem nadělili pod stromeček. Nakonec jsme šli do takového severského stylu a jsem opravdu ráda, že jsme vše stihli do Vánoc a o to více si je můžeme užívat! :-)

Focení tohoto outfitu mě fakt bavilo. Bylo zase teplo, takže jsem na sebe navrstvila dlouhý TEPLÝ cardigan a přes něj jsem dala křivák, se kterým jsem teda letos už nepočítala, ale neuděláš nic... :-D Letošní podzim/zimu mě moc baví různé klobouky, čapky, kulíšky a tenhle černej je vážně pecka. Dá se kombinovat takřka se vším.
Jak jste na tom vy s kulíškama? Také vás baví nebo je to pro vás spíš nutnost? Krásný zbytek víkendu vám všem!
Vaše Verrygusto...
Jacket/Zara//Cardigan/Seconhand//Jeans/Tee/HM//Shoes/CCC//Beanie/Sportisimo//

7 komentářů:

  1. Nutnost :-D ale zrovna zitra by mi mela prijit vínová capka, takze kdyz uz, tak at to ma smrnc ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :-) Já je mám v několika barvách a hned je to veselejší :-)

      Vymazat
  2. Strašně mooooc ti to tady zlato sluší, opravdu moc ♥♥ Máš krásné vlásky a ta kombinace je topka, jsem nadšená!!! :-* Hlavně ta tvá nová čepka tomu dává největší šmrnc!!! ;-) Jinak můj vztah k čepce - líbí se mi moooc, ale na druhých :-D :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. kulichy mám ráda, ale popravdě je moc nenosím... dokážou být skvělým doplňkem jako například ve Tvém případě :) perfektní od hlavy až k patě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc :-) Tobě by určitě taky slušely! :-)

      Vymazat
  4. “Yhao” is appreciated in all e-commerce worldwide, such as Alibaba and Amazon. We have built a serious and reliable reputation synonymous with quality. You know that Yhao means high quality.custom pom pom hats

    OdpovědětVymazat