neděle 24. ledna 2016

GIVEAWAY/ SOUTĚŽ

Jako takové poděkování jsem vám připravila první soutěž na blogu Verrygusto. :-) Soutěžit se bude o tento krásný balíček, který obsahuje něco pro vaši krásu (krásný minimalistický řetízek), něco pro vaši duši (zápisník, do kterého si můžete napsat všechny vaše pocity, myšlenky...)  a něco pro vaši nejlepší kamarádku - kabelku (bílý pompom). :-)) Takže pokud se Vám tyhle věcičky líbí budu moc ráda pokud se do soutěže zapojíte.
A CO MUSÍTE UDĚLAT PRO TO, ABY JSTE SE MOHLI ZÚČASTNIT SOUTĚŽE?
Prakticky skoro nic... :-)
Musíte se stát pravidelným čtenářem tohoto blogu ( na blogu úplně dole/ na konci stránky ) anebo se stát fanouškem facebooku Verrygusto, dále mi do komentáře napsat váš email, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat. Soutěž potrvá do 7.února, takže celé dva týdny. 
Teď už vám všem přeji hodně štěstí a krásný zbytek víkendu. :-)



21 komentářů:

  1. Jedna z nejhezčích giveaway ❤️ A čtenářkou jsem už dááávno! :)

    PetraBartakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci.
    GFC Wikira
    wikirakrasna@gmail.com
    at se ti s blogováním daří

    OdpovědětVymazat
  3. Wonderful post! :)
    I invite you to my blog, maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. ten pompom chci já :-D

    jirina.makarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. skvele doplnky;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu a budu rada kdyz se prihlasis:)
    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  6. Juu to jsou samé úžasné věcičky ♥♥ Já chci ten pom pom nebo řetízek nebo klidně vše :-D Skvělá giveaway ;-) A jen tak jako mimochodem, já jsem pravidelná čtenářka
    :-D ;-)

    holubova.teri@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Čtenářkou u ž jsem, tak proč nezkusit štěstí??? :) pom pom my stále chybí a to by se mi ke kabelce velice hodil, stejně tak i řetízek vypadá super!! Zapísníku mám stále dost, ale tenhle by taky krásně posloužil. Jsem moc ráda že jsem na tvůj blog nedávno narazila :)

    OdpovědětVymazat
  8. vtklara@seznam.cz :) moc krásná soutěž

    OdpovědětVymazat
  9. Teď jsem si prolistovala tvůj celej blog a jak koukám na tu giveaway, uvědomila jsem si, že hlavně ten diář nutně potřebuju ve svym životě! :D. Máš hezkej design, líbí se mi, že je na záhlaví oživenej, kvalitní články a je vidět, že si na nich dáváš záležet. Líběj se mi tvoje fotky, ten fialovej kabátek je taky boží :D, tak jen doufám, že tě taky nenavštíví po nějaký době to období kdy člověk absolutně neví co psát, jako to mam právě na blogu já. Ta bílá bambule je taky perfektní :D :D.

    Určitě se sem budu vracet, ze tvejch článků tak skvěle vyzařuje taková pozitivní nálada. Sleduju tě tu jako Adéla Stinglová, na fb lajkuju jako Dede Stinglová. Kdybych nááhodou vyhrála, tak můj mejl je dede.stinglova@gmail.com, reklamu na svůj blog si dělat nebudu, když ho budeš chtít najít, tak ho najdeš :P :))
    Měj se krásně a hezkej víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za účast a hlavně za tak krásný komentář! Jsem opravdu ráda,že se ti blog líbí. Díky takové odezvě mám hned pocit, že to má nějaký smysl a hlavně mám ohromnou radost! :-)

      Vymazat
  10. navybranou@seznam.cz
    Opravdu krásná GA ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super GA! Já teď dělám na svém blogu také, tak kdybys měla zájem, budu ráda, když se podíváš (www.catherineribbon.blogspot.cz)
    Jinak...Mrzí mě, že jsem tvůj blog našla až díky GA. Určitě se kouknu na další článek, abych nebyla takový ten tuctový neaktivní čtenář, který se po GA odpojí. :)
    e-mail: catherine.ribbon.67@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně, že si ho našla :-) Děkuju za pozvání , určitě se mrknu :-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  12. GFC: Kristýna Kaderová
    kakristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou ale krásné věcičky :)
    FB: Mirka Škampová
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat