pondělí 8. února 2016

ALL BLACK AND FLARE JEANS

 Máme za sebou první teplejší víkend tohoto roku a já jsem toho samozřejmě hned využila. Odhodila jsem kabát a nasadila milovaný křivák. Co jsem viděla, nebyla jsem sama. Jaro už bylo opravdu ve vzduchu a nejen příroda, ale i já se probouzím ze zimního spánku... Konečně! :-))
Jak jistě víte inspirace sedmdesátými léty už nějakou tu dobu určuje módní trendy a jak už jsem dřív psala mně se tento styl líbí moc. Ze skříně jsem proto vytáhla své deset let staré zvonáče, které jsem nikdy neměla to srdce vyhodit. Mají hezký střih (všeobecně kalhoty do zvonu dělají pěknou postavu) a hlavně ten tmavý denim je opravdu super! Takže i když jsem si v létě kupovala jedny nové, tyhle staré vykopávky jsou mnohem lepší. :-)

Jinak včera skončila první soutěž tady na blogu a já ještě jednou gratuluji výherkyni, kterou už jsem samozřejmě informovala a Vám všem ostatním moooc děkuju za účast. :-)
A co vy a zvonáče? Líbí nebo jde tento trend úplně mimo vás? Krásný den :-)






Jeans/Orsay//Jumper/Lindex//Jacket/Bag/Mango//Shoes/Adidas Superstar//Pompom/Primark//Watch/Komono//

13 komentářů:

  1. krásný kalhoty, přesně pro mě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám v oblibě 70.léta a mám velkou radost, když vidím tyto kousky na někom - samozřejmě na někom, kdo to umí nosit stejně jako ty ♥♥ Pro mě jsi s těmi zvonáči naprosto top :-* Nehledě na to, že málo lidí si je dnes vezme na sebe, i když jsou trendy a jak píšeš dělají supr postavu a to jsme je dřív všichni tak milovali :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, je škoda, že k nám ty trendy přijdou později... Děkuju :-)

      Vymazat
  3. wow, tak do takhle černý černý bych asi nešla, ale k tobě to pasuje perfektně :)) jsi moc hezká :)) ♥
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já tedy moc velký fanda zvonáčů nejsem, ale hlavní je, že tobě se líbí ;) No, škoda, že to hezké počasí z víkendu nevydrželo... Byla jsem už poprvé na bruslích venku a teď je zase tak ošklivě :/

    OdpovědětVymazat
  5. Kalhoty ti moc sluší, ale já osobně mám radši takové ty hrozně uplé, ve kterých se nedá skoro hýbat :D jinak taky nerada vyhazuju staré věci, které se mi hrozně líbí :/ ale už bych měla začít, jelikož se mi to ve skříní už hemží moc věcma, které stejně nenosím :)

    nisalifestylen.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upnuté mám taky moc ráda, ale proč se trochu neodvázat a jít s dobou a navíc je super že tě tolik neobepínají a netlačí :-)) Jinak já třídim ted právě, protože už to taky bylo neúnosné a pár věcí jsem i prodala, to je na tom to plus :-) A moc děkuju :-)

      Vymazat
  6. Sluší ti to a ta kabelka je úžasná! Také jse toho hned využila a vytáhla koženou bundičku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dyt jo, to počasí k tomu vyloženě lákalo :-)) Děkuju moc :-)

      Vymazat