středa 17. února 2016

GREY CONVERSE AND COMBO DENIM

Krásný den :-) Outfit je focený v neděli kdy bylo nádherné jarní počasí, sluníčko svítilo a v místním parku nám dokonce začaly kvést stromy (bláznivé počasí ). Jupííí jaro je konečně tady, radovalo se mé podvědomé já. O to větší šok pro mě bylo dnešní probuzení... Za okny je bílo... Cože? Zdá se mi to? A tak jsem se přiblížila k oknu za kterým opravdu poletovala jedna vločka za druhou a já šla a poslušně jsem si své nové Conversky z e-obuvi zase sbalila zpátky do krabice a uklidila je. Ale aspoň, že jsem je stihla vyzkoušet. Jsou to moje první Conversky, nikdy jsem po nich netoužila, nikdy jsem je ani nechtěla... ovšem tahle šedivá barva je prostě Top! :-)
V jednom ze svých předešlých článků TADY jsem psala o jarních módních trendech, o denimu a o jeho kombinování. Takže tady máte jeden z příkladů jak kombinovat džínové věci....
Jak na vás vlastně působí tohle neustále se měnící počasí? A jak se vám líbí kombinování denimových kousků? Mějte se a smějte se :-))





Mango/Bag//Zara/Jacket//Pepe Jeans/Jeans//Takko/Shirt//Converse E-obuv/Shoes//HM/Beanie//CA/Ring//Cluse/Watch//

16 komentářů:

  1. To vypadá super, Conversky prostě neomrzej :).

    OdpovědětVymazat
  2. Kočka s velkým k, co víc dodat ♥♥ Kombinování denimu je super, i já sama jsem ho už zkusila a moc se mi to líbilo, takže tvůj post úplně lahodí mým očím :-* A tvé šedé conversky jsou třešinkou na dortě k tomu tvému dnešnímu outfitu ;-) Dnešní post je přesně to, co bych si na sebe vzala hned a neváhala bych :-* P.S. To rozmazané prostředí je vážně pecka!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, zkoušíme nový objektiv a dělá fakt krásný rozmaz... Akorát to ještě musíme vychytat a pořádně se s tím naučit :-D Děkuji, Teri :-*

      Vymazat
  3. Tak tohle je pecka! ♥ Strašně Ti tento outfit sluší a Conversky vypadají skvěle :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Peti :-) Mně se taky moc líbí, vše co je šedivé se mi ted hrozně líbí :-D

      Vymazat
  4. pekné tenisky, možno by som sa viac odviazala na tých fotkách :) viac usmiala, si tam akokeby taka strnutá :/ dala by som preč ten šál a čierne tričko.. niekedy je menej viac :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je sice méně více, ale přeci jenom je únor... Takže i když počasí bylo krásné, tak žádné velké vedro zas nebylo. Od toho je tu právě vrstvení a fotky jsou se šálou i bez :-) Děkuju za komentář :-)

      Vymazat
  5. miluju tu čepici ♥ neplánuješ někdy sraz čtenářek?:)

    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad tím jsem teda ještě nepřemýšlela... :-D Ale když bude zájem ráda se sejdu a pokecám s kýmkoliv :-)

      Vymazat
  6. Veľmi pekný ležérny outfit! palec hore

    https://miskaholla.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Krásny outfit! :) Perfektne zvolené a nakombinované farby a conversy ktoré nikdy neomrzia ani mňa! :) Btw. v takejto farbe som converse snáď ešte ani nevidel! :)

    www.UntilYouHateMe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Ta barva je na nich právě to nejlepší :-)

      Vymazat