pátek 5. února 2016

TRENDS SPRING 2016

 Dnešní další inspo článek je o trendech na jaro 2016. Takže si pojďme rozebrat několik nových trendů, které by určitě neměly chybět ve vaší jarní garderóbě... :-)

1.Romantic and floral print
Jak můžete vidět na prvním obrázku, s květinovými vzory se opět roztrhl pytel. Celkově byl jeden z nejvýraznějších trendů vyloženě ženský. Převládaly typické ženské materiály jako je hedvábí, krajka, šifón a podobně.
2. Sequines and metalic
 Jestli máte rádi všechno co se třpytí a blýská, tak se vám tento trend bude líbit. Flitry se nosí téměř všude a stříbrná barva se hřeje na výsluní. Tyhle kousky jsou samy o sobě velmi výrazné, takže je kombinujte už jenom s jednoduchými prvky ať nevypadáte jak kráčející disco koule... :-)

3. Stripes
 Pruhy- tenké, tlusté, svislé, vodorovné a vlastně nejlépe úplně celý outfit pruhovaný. Myslím, že tohle je super trend a já osobně se na něj těším. :-)
 4. Denim
 Denim se ve velkém bude nosit i letos. Na módních molech byl k vidění ve všech možných podobách. Pro tento rok převládal tmavší odstín a denim byl také různě zdobený a potrhaný. Takže  určitě si pořiďte nějaký parádní džínový kousek. Ať už to budou šaty, overal, bunda nebo třeba lacláče, tak s tím rozhodně chybu neuděláte. A určitě se nebojte kombinovat denim s denimem. Vypadá to tak pěkně a stylově...
5. Ruffles
 Dalším takovým opravdu ženským trendem byla záplava volánků, které se objevily na většině přehlídkách. A byly na šatech, sukních, halenkách.... Jako kdyby jste se ocitli v nějaké španělské telenovele... :-) Mimochodem topy s odhalenými rameny jsou také letošním must have... A proč by taky ne, vždyť rafinovaně ukázat kousek kůže vypadá tak sexy! Takže směle do toho. :-)
 6. Stolen from the bedroom
 Inspiraci pyžamem a nočními košilkami nelze přehlédnout. Osobně si pyžamový trend na sobě představit nedovedu, ale co já vím... Třeba se s tím nakonec nějak poperu. Šaty na tenká ramínka, které krásně zdůrazní vaše křivky už vypadají o poznání lépe.

7. Sports elements
 Sportovní prvky ani tentokrát nezůstaly pozadu. Jarní bundičky, převážně bomber bundy, jste mohli obdivovat na všech přehlídkách. Ať už různě vzorované, květinové, metalické nebo kožené, bude to vaše trefa do černého! :-)

zdroj:Pinterest 
Jaký z jarních trendů se Vám zamlouvá nejvíce? Určitě je z čeho vybírat...  Krásný víkend V. :-)
A nezapomeňte, že už tuto neděli končí soutěž (TADY), takže se určitě zúčastněte... :-)

4 komentáře:

  1. MOOOC děkuju za tento článek!!! ♥♥ Sice se všude různě píše, co bude trendy, ale já to nejradši čtu tak, kde je to vše shrnuté do jednoho článku, takže mám maximální radost z tvého příspěvku!!! :-* Jinak, co mě zaujalo z jarních trendů nejvíce... nemůžu si pomoct, ale prostě vše :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Romantický rozevlátý a květinový outfit je přesně to, co si chci na jaro pořídit. Snad budu úspěšná :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Na květinové vzory a proužky už se moc těším! :) Už aby bylo jaro :)

    OdpovědětVymazat
  4. Některé z trendů jsou na mě až moc odvážné, některé se mi ani nelíbí. Ale například květinové, pruhované vzory, šaty na ramínka nebo volánky jsou podle mě krásné :)
    Zajímavý článek!

    OdpovědětVymazat