úterý 1. března 2016

FEBRUARY NEW IN

 Všechny vás zdravím, dnes jsem si připravila článek o únorových nákupech. Takže se těšte na hromadu oblečení, kosmetiky, doplňků  a i něco z dekoru. No, je toho celkem dost... Ale znáte to, měsíc je fakt dlouhá doba. :-)


 A začneme právě tím dekorem. Jak jsem tady psala už začátkem prosince, předělávali jsme obývák... Takže pořád dokupujeme různé doplňky a všelijaké blbůstky... :-) Nejhorší je zajít do Ikei, i když tentokrát to nebylo tak hrozné. Odnesla jsem si jenom ten bílý džbánek, ve kterém mám milované tulipány, okukovala jsem ho tam už pár měsíců. Dále jsem tam pořídila spoustu květináčů a vlastně i ty kaktusy. Posledním kouskem z Ikei byla ta růžová skleněná vázička.
Asi největší radost jsem měla z plechové cedule s Audrey Hepburn, kterou jsem sehnala na Mall.cz a taky z toho černého košíku z Hmka, ještě si plánuji koupit stříbrný do ložnice. Jinak asi největší překvapení na mě čekalo v Levných knihách, kam se vždycky když jdu okolo zajdu podívat a odnesu si nějakou knížku. Jako například tuhle Bibli stylu, kterou mám na seznamu už delší dobu a která tam stála pouhých 69,-. V normálním knihkupectví jí mají o dost dražší. Tentokrát jsem se v Levných knihách zašla podívat i do jejich dekor oddělení a koupila jsem tam ten šedobílý stojan na svíčku a ještě skleněný džbánek. Prstýnky už jste na mě mohli vidět a jsou z CA.



 Šedá láska nebo jen šedý zatemnění mozku, jinak si totiž nedovedu vysvětlit tu hromadu šedivého oblečení co jsem v únoru nashromáždila... Spoustu věcí už jste mohli vidět v outfitech jako třeba klobouk z Reserved, Conversky, rolák nebo kabelku z Manga. Největší radost mám ale z trenčkotu a strašně se těším až si ho konečně budu moci obléct. Ale jak to tak venku vypadá budu si muset ještě počkat. Trenčkot, stejně tak jako tmavě modrá bomber mikina s šedými rukávy, je z Mangooutletu.
 Bílý rolák z New Yorkeru už jste na mě taky viděli. Ve slevách v A3 sportu jsem narazila na tohle tričko Adidas a měli poslední kus v mé velikosti. No nekupte to... :-)) V HM jsem si zamilovala klasické úzké světle šedé kalhoty a taky se mi tam hrozně zalíbila černá koženková kšiltovka. V současné době žádnou nemám, přitom jsem je kdysi nosila. Krémový cardigan s třásněmi jsem dostala od mamky, která si ho objednala z Manga, ale nějak jí neseděl a mně jo... :-)

Do kosmetického šuplíčku mi toho v únoru moc nepřibylo, ale něco přeci. Lak od Miss sporty mě zaujal svým pastelově meruňkovým odstínem - nádhera! Také jsem konečně zkusila Eyebrow od Essence, je celkem dost vychvalovaná a tak jsem byla zvědavá. Popravdě jsem jí moc nevěřila, ale musím uznat že je super. Odstíny má takové do šediva a to jsem přesně sháněla. Z dekorativní kosmetiky mi udělala největší radost tahle tužka Colordrama (hlavně její barva), protože konečně je i v normálních drogeriích k sehnání takovýto borůvkový/tmavě vínový odstín (310 Berry much). O značce Nuxe už jsem tu psala několikrát. Teď mi do sbírky přibyla tahle emulze na smíšenou pleť. Považuji jí za nejlepší krém co jsem kdy měla. Více napíšu v samostatném článku.  No a protože mi došel krém na nohy, pořídila jsem si tenhle od Garnier. Moc pěkně voní a zatím jsem s ním spokojená.
Jako poslední novinku tu mám skvělou kulmu od Babyliss. Dostala jsem jí jako dárek a jaké dělá vlnky jste mohli vidět v posledním outfitu TADY.
Tak a to je vše přátelé... :-) Co vy? Jaké jsou Vaše úlovky za měsíc únor? Mějte se krásně :-)

14 komentářů:

  1. To je veci :-) mým unorovym ulovkem jsou super skleničky na Latte, zboznuju je :-) a tulipany taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mou obranu- měla jsem svátek, takže spoustu věcí jsem dostala :-)) No a ty taky super úlovek, ty skleničky určitě budou krásný :-)

      Vymazat
    2. já je taky dostala k svátku :-D

      Vymazat
  2. Fíha :) prstene sú neskutočne milé a jemné :) Ale najviac cute v tomto článku je ten kaktusík ♥ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, my jsme až doma zjistili, že kaktusík má miminko... :-D

      Vymazat
  3. Dekor s Audrey je nelepší. Něco takového jsem začala shánět. Nejsem si jistá kam ho dám. Jsem rada, že vím, kde shánět. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji taky sháněla dlouho, někde jí měli opravdu drahou, ale tady byla i cena fajn... :-)

      Vymazat
  4. Super nákupy, samé krásné věcičky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. TRENČKOT :-O ! Top .. Nic víc k tomu asi říct nemusím. Naprosto chápu tvoje šedivý zatmění, protože šedivý není nikdy dost :D. Po kulmě už dlouho pokukuju, protože kvůli tomu, že mam dlouhý vlasy, tak s tim moc už neudělam, ale tahle kulma mi je vždycky hezky natočila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :-)) Já mám právě vlasy docela husté a kulmovat je bylo vždycky na dlouho a ani to moc nevydrželo... S touhle je to rychlovka a i mi ty vlny docela vydrží... :-)

      Vymazat
  6. Juu, to jsou samé úžasné věci, mně se líbí prostě vše a vůbec by mi taky nevadilo, to vše mít taky doma :-D ;-) Parádní únorový nákupy a dosti inspirativní ♥♥ Pokud ale mám říct, co bych si přece jen vzala hned tak by to byla ta Audrey Hepburn, šedý trenčkot, bomber mikinu a to tričko adidas ;-) Ale když si tvůj nákup prohlížím znova, tak zase nevím, co bych si vzala jako první :-D

    OdpovědětVymazat