pondělí 21. března 2016

FRINGED JACKET

Krásný den vám všem, jak jste si užili víkend? Jaro nám už oficiálně začalo a tak jsem se rozhodla, že už té zimy bylo dost a všechny zimní boty, bundy a kabáty (no, dobře jeden mám ještě v záloze) jsem odhodlaně zapakovala a vybalila jsem některé své jarní poklady. Tak snad si tím to sluníčko přivolám... :-) Jedním z největších trendů posledního roku je bezesporu semiš a hlavně spousta třásní - prostě zlatý sedmdesátý! :-)
Třásně se tedy nosí všude a musím říct, že i obyčejný outfit s nimi přestává být obyčejným. Ať už se rozhodnete pořídit si sukni, triko, bundu nebo jen kabelku či boty s třásněmi určitě neuděláte chybu. Naopak budete trendy a šik!:-)
Jak se líbí vám tento trend? Já věřím, že moc. Hezký vstup do nového týdne... Vaše V. :-)





Vintage/Jacket// (similar)
HM/Jeans// (similar)
Lindex/Turtleneck// (similar)
Beltissimo Ralph Lauren/bag
Baťa/Shoes// (similar)

14 komentářů:

  1. Pekné fotky! :) Tá kabelka je suprová :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Zase boží outfit! Jak ty to děláš? :O
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  3. cele sa mi to neskutocne paci :)

    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jen všechny jarní kousky vytas, ať to sluníčko co nejdříve přivoláš! Mně už se po něm stýská :(. Jinak musím říci, že třásně nejsou můj šálek čaje, prakticky vůbec je nenosím, ale na tobě se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc, moc a mooooc se mi líbí tvůj post ♥♥ A řekni mi, v čem tkví tvé tajemství, že ti to sluší čím dál víc :-D :-* Tvůj outfit je každopádně naprostá pecka a ta bundička no wow!!! Ta je maximálně boží, třásně se mi moc líbí, takže kdyby záleželo na mě, hned ti ji seberu :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem ti to psala na fb - nedám! :-)) Děkuju, zlato :-*

      Vymazat
  6. OMG!! I love you jacket so damn much!!! Stay awesome!


    xoxo,
    http://sleepyhead-myblog.blogspot.tw/

    OdpovědětVymazat