čtvrtek 3. března 2016

LAYERING: SWEATHER ON SWEATHER

Krásný den přeji! :-) V tomto outfitu jsem si trochu pohrála s vrstvením. Takže jak můžete vidět základem je tenčí černý rolák přes který mám khaki dlouhý a hlavně teplý cardigan. Poslední vrstvou je můj oblíbený bomber. Většinou když takto hodně vrstvíte a jste pidilidi jako já, navíc ani vaše postava nemá ty "správné"  modelkovské míry, je podle mě lepší zvolit k danému outfitu podpatky.
Ty Vás samy o sobě prodlouží - tudíž i zeštíhlí a vy nebudete vypadat až tak "nabaleně" a mohutně... :-) S tím vlastně souvisí i výběr kalhot. Když máte objemný/volný vršek, spodek by měl být úzký/přiléhavý a naopak... Já jsem proto zvolila úzké černé koženkové kalhoty, které mě v kombinaci s těmito botami od Bati, hezky protáhly.
Mě osobně vrstvení fakt baví, to už jste si určitě všimli... :-)) A co vy a vrstvení? Jak jste na tom? Mějte se co nejlépe a nezapomeňte se smát, zvláště pak v tomhle zamračeném a neskutečně únavném počasí... :-) Vaše V.






Lindex/Turtleneck//Parisianfashion/Bomber//CA/Sweather//HM/Pants//Mango/Bag//Baťa/Shoes//Cluse/Watch//

13 komentářů:

  1. Pekný outfit ! Tá bundička je super :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný outfit :) ty botky jsou boží :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný sveter! Neskutočne sa mi páčia takéto dlhé veci a táto farba je naozaj skvelá. ♥
    Máš veľmi pekné vlasy ♥
    31shadesofaubergine

    OdpovědětVymazat
  4. Kóča jako vždy ♥♥ Outfit se mi moc líbí, hlavně je pěkný kontrast té bomber bundičky s tím dlouhým zeleným cardiganem ;-) No prostě top kombinace :-* A vrstvení mám ráda a taky si myslím, že tohle období je pro to jak dělané :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud se díváš nebo jsi někdy viděla Popelku nebo Nákupné maniačky na Slovensku, tak tam teď hodně mluvily o vrstvení a myslím, že i některý z úkolů byl na podobné téma. Já ani nevím..líbí se mi to, ale asi nějak výrazné nevrstvím :D. Každopádně se mi moc líbí ty koženkové kalhoty, chtěla bych si je koupit, ale trošku se bojím, jak v nich budu vypadat :D. A máš perfektní vlásky, sluší Ti to! :)

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. nádherné topánočky a svetrík! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit, zbožňuju tyhle dlouhý kardigany! :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Presne takto to nosím aj ja. Mám jeden veľmi obľúbený dlhý oranžový sveter, ktorý nosím pod krátku tmavomodrú bundu. Podľa mňa to vyzerá super a aj sa v tom cítim výborne a pohodlne. Ten tvoj look vo veľkom chválim, krása!
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  9. Bomberka je super rovnako ako aj kabelka s príveskom! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat