sobota 9. dubna 2016

SPRING MUST HAVE

Ahoj všichni, jak si užíváte víkend? My zas malujeme... :-)) Už v tom máme praxi a zřejmě nám to jde, tak nás ke spolupráci přizvali i rodiče... :-) Jinak dnešní článek bude o jarních trendech, které by vám doma určitě neměly chybět. 
Jak už tu bylo několikrát řečeno, tak snad nejvýraznějším prvkem letošního jara je bomber bunda. Najdete ji téměř všude a vybírat můžete z různých potisků, materiálu i barev.
Krásné květinové jsem viděla třeba v Marks and Spencer a fakt nádherný baby modrý bomber mají ZDE. Jak jsem psala v minulém inspo postu velkým trendem se také staly metalické odstíny, zvláště pak stříbrná barva. Já jsem se naprosto zamilovala do bot právě ve stříbrném provedení. Ať už to jsou polobotky, mokasíny a nebo tenisky. Já nejspíš půjdu do těch tenisek a to na platformě, která se také bude nosit na všech botách. Od sandálů přes mokasíny až po zmiňované tenisky. Aspoň jedny botky takového formátu byste určitě měli vlastnit. Přemýšlím nad těmito, co na ně říkáte?
Jak už určitě víte tak barva pro letošní rok je tato baby růžová a modrá. Já jsem se do té růžové totálně zbláznila. Už jsem si pořídila v tomto odstínu křivák, pak bych si chtěla koupit nějakou vestičku a TYTO šaty. Pokud toužíte po nové kabelce a stále nevíte jakou, zvolte ty menší ve tvaru podkovy. Letos je najdete téměř všude a budete prostě in! :-) 
Dalším výrazným trendem jsou army bundičky, kterých mají hodně v Mangu. Hodně se dělají s potisky a nášivkami, které se čím dál častěji objevují i na džínách. Což mě celkem baví, takže přemýšlím, že vezmu nějaké staré džíny a budu tvořit. Anebo si je jednoduše koupím, ale nevím. Mám pocit, že jsem je viděla pouze v Zaře.
Trend, který se stále drží na výsluní je inspirovaný sedmdesátkami. Semiš a třásně prostě jedou. Nosí se opravdu na všem. Boty, sukně, kabelka, bunda.... Nač si jenom vzpomenete. :-)
Každá milovnice vyloženě elegantních, ryze ženských a sexy outitů teď zajásá. Květinové potisky, smyslná červená barva, odhalená ramena, plisované sukně, satén a proužky jsou opravdu nádhernou módní záležitostí. Fakt úžasné šaty podobné těmto najdete na ZOOT.  No a když si k nim vezmete boty se šňůrkami budete prostě za hvězdu... :-)
Jaký trend je vám nejbližší? Já si tentokrát snad ani nevyberu, líbí se mi všechno. :-) Ještě, že se blíží mé narozeniny a Shopping fever s hromadou slev je za dveřmi! :-))

12 komentářů:

  1. Krásné věci! Já jsem teď oficiálně zamilovaná do těch army bundiček, ale jelikož mám jarních bund už několik, neplánuju si ji koupit. :)
    Ps. Máš úžasný styl a nádherný blog! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych taky jednu chtěla, ale přesně jak říkáš... mám toho taky dost, tak z toho asi nic nebude :-)) A děkuju moc, úplně mě těmi svými komentáři rozmazluješ :-)

      Vymazat
  2. love the jackets!!! that last set with the floral prints is just so pretty!

    Have a great weekend!
    Animated Confessions

    OdpovědětVymazat
  3. Amazing selection, love the second block of style!!
    Have a lovely day :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovědětVymazat
  4. Nové lodičky, šaty, sukně a kabelky taky potřebuji!!! Nejlépe od všeho pořádnou zásobu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach jooo tolik krásných trendů ♥♥ Zlobím se na tebe zlato, to si nemohla dát na ty seznamy nějaké ošklivé věci? :-D :-D Jenže když má někdo pěkný vkus, tak co pak můžu čekat :-* Ale narovinu, já bych brala úplně vše a to bez rozmyslu!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Wau, ty cerne saty s ruzemi naaaadhera ;)

    Andreablog

    OdpovědětVymazat