úterý 26. července 2016

PATCHES BAG

 Po dlouhé době jsem měla pár dní volna a tak jsme je s Honzou trávili na chatě. Plán byl jasnej - konečně se opálit! Letos jsme to ještě nějak nestihli a představa, že jedu na dovču bílá jak ředitelka vápenky (tudíž se spálím hned první den), mě celkem děsí! Znáte to... :-)) Ve finále sluníčko svítilo pouze v pátek a chvíli v sobotu, což teda žádný velký efekt nemělo. Ale stejně to bylo super, potřebovala jsem načerpat novou energii, dát si pořádný relax a to se mi podařilo. V neděli už jsem zas pospíchala na pracovní meeting a cestou jsme vyfotili tento outfit.

nevím jak vy, ale já se letos totálně zbláznila do trendu nášivek. V šatníku už mám více kousků, ale tahle kabelka mě naprosto okouzlila. K jednoduchým věcem úplně ideální, protože i z obyčejného outfitu udělá něco víc! :-) V obchodech teď naleznete spoustu různých nášivek a můžete si ze starých džínů, sukní, baťohů, kraťasů udělat zcela nové trendy kousky. Tak s chutí do toho! :-)
Jak se vlastně líbí Vám tento trend nášivek? Mějte se krásně a užívejte sluníčka! :-)








Zara/Bag//
Orsay/Biker Jacket//
Mango/Jeans//
Etam/Tee//
PullandBear/Sandals//
Claires/Bracelet/Necklace/Nailpolish//
Pandora/Leather bracelet//
Cluse/Watch//

15 komentářů:

  1. Moc Ti to sluší! A ta kabelka je úplně boží ❤️

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuju, konečně jsem našla nějaký který mi pořádně seděl a navíc ve slevách :-)

      Vymazat
  3. Na insta som už chválila "džany", ale to som ešte nevidela poriadne ten lingery top. Tak ten to boží. Krásny outfit. ;-)

    svieža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, pro mě je to kombinace ve které se cítím nejlíp... :-)

      Vymazat
  4. Tak tohle je maximální bomba, neuvěřitelně moc ti to tady sekne a ty jednotlivé kousky z tvého outfitu jsou TOP!!!! ♥♥ Kočka s nejlepším vkusem :-* ;-) Jinak, co já a nášivky není zapotřebí moc komentovat, protože I love it :-D :-) And I love it your bag!!!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tá kabelka je úžasná! :O :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. rovnako ako teba, aj mňa tá kabelka okúzlila! je úžasná a k tomuto outfitu ako stvorená..vieš si to pekne nakombinovať ;) a musím pochváliť aj krásny blog :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Patches kam se podíváš! Mě se podobný styl hrozně líbí a už po něčem takovém pokukuju delší dobu. Jinak celkově je tvůj outfit bezkonkurenční jako obvykle :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to právě líbí moc, já jsem tomu naprosto propadla! :-D A děkuju :-*

      Vymazat
  8. lovely post, kisses :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat