pátek 24. července 2015

NEW IN: LOCCITANE

Po delší době tady mám další New in. Tentokrát však beauty. Tento krásný dáreček jsem dostala od naší paní sousedky za to, že se jí postarám o kytky mezitím, co bude na dovolené. Tak jen doufám, že jí je spíš nezahubím... :-) Strašně mě tím překvapila a navíc se mi úplně trefila do vkusu. 
Loccitane je jedna z mých oblíbených kosmetických značek. Tohle dárkové balení obsahovalo tělové mléko, sprchový gel a krém na ruce. Vše z bambuckého másla. Za ten krém na ruce jsem ráda snad nejvíc. Chystám totiž článek o všech možných krémech na ruce ( ani nevím proč, ale mám jich doma nepřeberné množství), tak jsem zvědavá který vyjde z mého testu jako ten nejlepší. Mějte se co nejlépe V. :-)


7 komentářů:

  1. Jeee ja se ji taky budu starat o kytky? :-D krasny darek, miluju francouzskou kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
  2. never heard of this brand but it looks like it did some justice for you x

    Nique || www.2nbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. wow they sound amazing, I am in love with your style thanks for sharing:) Do you want to support each other's blog by following each other?:) Please let me know if you do so I can follow you right back x

    kisses

    http://www.theclosetelf.com/

    OdpovědětVymazat
  4. To vypada krasne :) Ja bych si to snad jen vystavila :D


    http://curyinthecity.blogspot.com/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovědětVymazat
  5. To je fakt krásne balenie :3 mám ten krém, príjemne vonia aj dobre hydratuje. Tipujem ho na víťaza testu krémov na ruky :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  6. Sice jsem ještě neměla možnost zkusit tuto kosmetiku, ale vypadá velice lákavě :-) Nicméně stejně jako ostatní i já se velice těším na tvé výsledky z testování krémů :-D ;-)

    OdpovědětVymazat