čtvrtek 2. července 2015

Striped pencil skirt

Mám tu pro Vás ještě jeden nový post focený z pondělí, ale nakonec jsem se k němu dostala až teď. Vzala jsem si pruhovanou sukni s bílým tílkem. Takový slušnější základ... :-) Já nejsem úplně podpatkový typ. Mám ráda tenisky, sandály, žabky... prostě veškerou pohodlnou obuv. Proto jsem za tuto módu ráda a myslím, že tenisky k sukni  už dnes nikoho nepřekvapí. Když jsem tento post fotila foukal vítr, takže jsem přes sebe hodila džínovou bundu a bylo fajn. Celý outfit jsem rozjasnila žlutou kabelkou. 
Příští post už bude vyletněný, jako současné počasí. A co říkáte vy na tenisky k sukni? Mějte se a užívejte sluníčka...

I am here for you yet another new post photographed on Monday, but I didn´t get to him until now. I chose a striped skirt with a white vest. Something respectable ... :)  I'm not really a high-heels fan. I love sneakers, sandals, flip flops ... all comfortable shoes. That's why I love this fashion, and I think a skirt with sneakers can´t surprise anybody these days. When I photographed this post it was rather windy, so I cover my shoulders with a denim jacket and problem was solved. I brightened the whole outfit with a yellow bag.
The next post will be all sunny as it´s our weather today. And what do you think about sneakers combined with a skirt? Take care and enjoy the sun ...


        




Skirt/HM
Top/ F&F
Jacket/Secondhand
Shoes/ F&F
Watches/Esprit
Bag/Primark

2 komentáře:

  1. Ta pouzdrovka je úžasná a v kombinaci té džínovky a těch tenisek je to úplně top! Jinak i já jsem ráda za to, že je opět trendy pohodlnější obuv, hlavně ty tenisky na které nedám dopustit ;-)

    OdpovědětVymazat