čtvrtek 23. července 2015

YELLOW YELLOW

Mám tu další nový post a tentokrát trochu barevnější. Tyhle nesnesitelné vedra na mě nepůsobí zrovna nejlépe, takže se ani moc nebudu rozepisovat. Nějak mi to totiž nemyslí...:-) 
Nejvýraznějším prvkem v mém outfitu je žluté basic tílko a žluté sandálky na klínku. Já mám žlutou barvu moc ráda a trochu mě mrzí, že jí moc často na lidech nevídám. Zvláště pak teď v létě. 
Žluté tílko jsem zkombinovala s černými šortkami a přes tílko jsem hodila háčkovaný svetřík. Kabelku jsem zvolila v hnědé barvě. Doufám, že se Vám outfit líbí a budu moc ráda, když se připojíte k mému facebooku a na instagram. Joo a za krásné fotky děkuju Erice z blogu Italianfashionpasta. Mějte se krásně V. :-)
I have next new post, this time a little more colorful. These unbearable heat does not cause me too well, so that I can not write. Somehow I do not think ... :-) The most striking part of my outfit is a basic yellow tank top and yellow sandals. I like the yellow color and a little sorry that it too often people do not wear. Especially now in summer.I combined the yellow tank top with black shorts and over the tank top I put crocheted cardigan. I chose handbag in brown. I hope you like the outfit and I'm glad when you join my Facebook and Instagram. Have a nice day V. :-)
Cardigan/Takko//Tank top/Sunglasses/Primark//Shorts/F&F//Sandals/Deichmann//Watch/Esprit//Bag/CA

8 komentářů:

  1. Ty sandale bych nosila cele léto 😊 jsou super 👍🏻

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná kombinace, úžasná směs barev, love it!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Love that fringe bag!!!! So pretty! love your look!
    www.lenparent.com

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt krásné sandálky :) Ta barva se mi moc líbí...sluší ti to. Na cardigan jsem v obchodě už taky koukala, ale mám podobný z F&F, tak jsem ho tam zase úspěšně nechala:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. Žlutou nenosím protože se v ní necítím, tobě ale moc sluší! :) A háčkovaný svetřík paráda, to já můžu! :D

    OdpovědětVymazat