neděle 2. srpna 2015

LINEN BLAZER

Toto lněné sáčko nosím moc ráda, hlavně teď v létě. Zamilovala jsem se do jeho barvy a bylo jasno! :-) Navíc má bílou podšívku, takže když si obrátíte rukávy vypadá to opravdu dobře. Sako je samo o sobě velmi výrazným prvkem, tak jsem si pod něj oblékla jen obyčejné bílé tílko.
Džíny, které mám na sobě jsou už celkem staré a na nějakou dobu byly vyřazeny z mého šatníku. Když jsem je nedávno chtěla vyhodit napadlo mě, že bych mohla zkusit ty džíny různě rozervat... No a tak jsem párala, stříhala a tohle je výsledek a jsem s nim fakt spokojená. :-) K tomuhle outfitu se hodí nejvíce podpatky, takže po delší době mám opět jehly. Doplňky jsem volila už jen střídmě. Brýle, hodinky a tělové psaníčko.
A co vy? Také přetváříte staré oblečení na nové? Krásný den V.
The linen blazer to wear really like, especially now in the summer. I love this colors. :-) Blazer has a white lining, so when you turn the sleeves looks really good. This blazer is in itself a very distinctive element, so I put under blazer a basic white tank top.Jeans that I wear are really old and for some time have been dropped from my wardrobe. When I wanted to give away I thought that I try to tear up differently ... Well, this is the result and I'm really happy with them. :-) I think that this outfit looks best with heels. Accessories I gave it sparingly. Sunglasses, watch and nude clutch. What about you? Did you made a new clothes  of old? Have a nice day V.
Blazer/Caroll//Tank top/Sandals/F&F//Belt/Answear//Jeans/C&A//Bag/Liu Jo//Watch/Fossil

9 komentářů:

  1. Ty jo... Blazer a botky jsou fakt parádní.

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, tak tohle se mi fakt libi :-) jsou to krasne barvicky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky jsem se zamilovala do těch barviček :-)

      Vymazat
  3. I love this look! Your blazer is so cute.

    http://doreensstylediary.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tahle kombinace je úžasná a do těch botiček jsem se úplně zamilovala!!! :-D Sekne ti to, moc!!! ;-) A stejně jako ty ráda vytvářím ze starých věcí nové, je to sice už dýl, ale taky jsem si ustřihla u džín díry na kolenou :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Tohle byly moje první džíny, které jsem rozstříhala...

      Vymazat

  5. Cool look! Have a nice day :)

    I follow you!
    If you comment my post, I will comment your five posts!
    www.sandrakopko.com

    OdpovědětVymazat