čtvrtek 13. srpna 2015

STAN SMITH

Ahoj všichni, dneska pro Vás mám takovou pohodlnou klasiku a hlavně moje nové tenisky. :-) Když jsem nedávno psala svůj wishlist, na seznamu byly i tyhle Adidas Stan Smith. No a už jsou pěkně doma v jejich novém botníčku... :-) 
K teniskám jsem si vzala šedivé šaty a tmavě šedivou kabelku. Doplňky jsem volila ve zlaté barvě. Teď už jenom aby přestaly ty šílené vedra a mohla jsem je pořádně unosit. A co vy? Máte také v šatníku nějaký kousek, kterého už se nemůžete dočkat? Mějte se krásně V.
Hello everyone, today I have such a comfortable classics and especially my new sneakers. :-) When I wrote my wishlist, there were these Adidas Stan Smith. Well, they are at home in their new shoe rack ... :-)
The sneakers I wear a gray dress and dark gray handbag. I have gold Accessories. Now, I hope to stop the terrible heat I could wear those sneakers. What about you? Do you have some clothes, which you cannot wait? Have a nice day V.
Dress/Sutherland//Shoes/ Adidas//Bracelet/Mango//Sunglasses/Primark

5 komentářů:

  1. Love your dress. You look so pretty in it.

    http://doreensstylediary.com

    OdpovědětVymazat
  2. I love your blog, it's amazing!
    Would you like to follow each other on gfc and keep in touch? :)
    xx, Veni

    Style with Veni | Fashion Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů, to je pohodový outfit, jak má být :)) jinak jak máš kolem nohou stín, tak jsem si ze začátku pořád myslela, že z těch šatů kouká šňůrka :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny a pritom pohodlný outfit!:)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat