pondělí 3. srpna 2015

WISH LIST

Dneska tady mám svůj první wish list. Musím říct, že když jsem ho sepisovala nevěřila jsem kolik toho je. Nakonec jsem ho zkrátila na to nejnutnější. Tyhle věci bych si chtěla stihnout pořídit do konce léta. Tak uvidíme kolik toho zvládnu koupit. :-)
Today, I wrote my first wish list. I must say that when I was writing, I could not believe how much it is. Finally, I've shortened it most. These things I wanted to buy before the end of summer. So let's see how much you can do to buy.
 
Křivák - ani pořádně nevím proč, ale nějak mě minul. Kožené bundy nosím ráda a mám jich hned několik, ale žádný křivák. Vždycky mi přišlo, že se nehodí k mojí postavě, ale na jaře jsem to přehodnotila a slíbila si, že do podzimu si ho konečně pořídím! Musím ho mít!

Kniha - prostě miluju módu a vše kolem ní, takže když jsem objevila knihu Why fashion matters bylo jasný, že moje knihovna bude zas o jeden přírůstek větší. :-)

Žluté lodičky - je to super barva! Dodají šmrnc každému obyčejnému outfitu, dají se skvěle kombinovat s jednoduchými věcmi

Adidas Stan Smith - po nich toužím už opravdu dlouho. Jenže vždycky se mi do cesty připletly nějaké jiné tenisky za fakt super cenu... Ale tentokrát už se nenechám zlákat! :-)

Klobouk - klobouky nosím hlavně v létě, ale před pár měsíci jsem si pořídila černý na jaro a teď prostě nutně potřebuju i tenhle hnědý ze Zary... Znáte to... :-)

Bílé sako -  je to naprostá klasika a nemělo by chybět v šatníku žádné z nás. Moje oblíbené bílé sáčko mi je bohužel velké, protože jsem trochu zhubla. No, takže je čas na nové, zvláště pak teď v létě!

Náramek - hrozně se mi tento typ náramků líbí a ve zlaté ho ještě nemám... :-)

Biker jacket - I do not know why they still dont. I wear leather jackets and I have several of them, but no biker jacket. I must have it!
The book - I love fashion and everything around it, so when I found the book Why fashion matters I knew that I wanted her and my library will be bigger. :-)
Yellow pumps - it's super color!Give every ordinary outfit, it can be perfectly combined with simple things
Adidas Stan Smith - them I've wanted a really long time. But I always bought other sneakers because they were really at a great price ... But now I must resist! :-)
Hat - hats I wear only in the summer, but a few months ago I bought a black hat for spring and now simply necessarily need this brown Zara ... You know ... :-)
White blazer - it is a classic and should be in every wardrobe. I lost my weight and my blazer is too big. Well, so it is time for new, especially now in the summer!
Bracelet - really, I like this type of bracelets, but I do not have gold ... :-)

3 komentáře: