pátek 1. ledna 2016

ALL BLACK AND PLAID SCARF

Krásný první den nového roku vám přeji, ať už s kocovinou nebo bez... :-)) Dnešní outfit je takový černý, ale aspoň zakryje ty nabraná povánoční kila... však to znáte! :-)
Z téhle bundy mám hroznou radost. Mám ji vybranou už delší dobu a protože se za nedlouho chystám do Německa na výprodeje, říkala jsem si, že se tam po nějaké podobné poohlídnu. Jenže pak jsem objevila Mangooutlet a v něm tuhle krásku, která byla navíc v obrovské slevě, takže nebylo o čem přemýšlet... Já ráda nosím křiváky, takže tyhle zimní s kožíškem se mi opravdu líbí a užívám si, že nenosím jen kabáty. :-) Celý tento outfit jsem rozzářila červenou kostkovanou šálou a také mám na sobě nové Komono hodinky a kožený náramek od Pandory. Obojí jste mohli vidět TADY v mém wishlistu, takže Ježíšku děkuji! :-)

Jak jste si vůbec užili svátky? Všem vám chci moc popřát šťastný nový rok ať je pro vás tím nejlepším a ať se všechny vaše sny stanou skutečností... :-)
Jacket/Bag/Mango//Jeans/Shoes/FF//Scarf/Pull and Bear//Watch/Komono//Bracelet/Pandora//

10 komentářů:

  1. Tak to je super, že ti Ježíšek nadělil to, co sis přála:) Hodinky s náramkem se hezky doplňují:) A ta šála je opravdu nádherná! Nějakou takovou bych také potřebovala:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny outfit ! Veľmi pekný šál :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju tu šálu <3 Outfit je krásný :)

    http://glamourmoment.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. skvělý outfit, ta šála je naprosto skvěláá:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten šál je boží :3
    https://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Také se přidávám - ta šála vypadá super. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  7. Ta bundička s tím kožíškem je vážně poklad, který bych brala všemi deseti :-* A moc se mi líbí, jak jsi celý ten černý outfit rozzářila tou károvanou šálou, ty prostě v té módě umíš chodit a víš, co je trendy, proto tvůj blog taky pravidelně sleduju a nechávám se tvými posty inspirovat ♥♥ Jinak svátky byly úžasný, jen toho jídla mohlo být míň :-D ;-)

    OdpovědětVymazat