pondělí 18. ledna 2016

KHAKI BOMBER AND WHITE JEANS

Nakonec jsem fakt ráda, že jsem si ty Timberlandy koupila i když jsem koukala, že se s nimi v poslední době roztrhl pytel. Ale co, jsou to prostě nesmrtelné boty a já z nich mám radost. Ráda  nosím pohodlné boty a tyhle jsem měla už jako malá, takže i teď přicházely v úvahu jako první a když jsou ještě zlevněné... No nekupte to! :-) Tenhle outfit jsme fotili za normálního počasí, najednou  ale přišla šílená vánice, takže jsem aspoň ty nové botky mohla vyzkoušet ve sněhu... A byla mi zima snad všude jen ne na nohou. :-))

Khaki bombra jsem pořídila v Drážďanech v outletu za  úžasnou cenu. Čekal tam na mě... poslední velikost... moje velikost...bereme... paráda! :-)) Po delší době jsem zas vytáhla bílé džíny, ta tmavá barva už mě přestává bavit a nakonec jsem i celkem zapadla do toho bílého sněhového prostředí. Spousta lidí se v zimě bílé barvě vyhýbá a já myslím, že je to škoda... Zkuste to, krásně Vám to projasní ten pochmurný a zamračený den. :-)
Jak jste na tom vy? Nosíte v zimě bílou nebo si ji spíš schováváte na léto? Mějte se krásně a přeji úspěšný start do nového týdne! :-)

Bomber/Parisian Fashion//Sweather/Lindex//Jeans/FF//Bag/Ralph Lauren//Boots/Timberland//Watch/Cluse//Bracelet/Primark//Earrings/Orsay//

15 komentářů:

  1. Dooost dobrý botky! V těhle se určitě nemusíš bát, že se někde přerazíš, jako já :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Timberlandy musia byť bez ohľadu na to, či ich majú všetci. Sú to naj boty do každého počasia a perfektne "vyšperkujú" outfit. Pekná kombinácia, ja bielej a čiernej mám málo, ale určite som za, aby sa biela nosila aj v zime.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně s tebou souhlasim, jsou to prostě už klasiky... Super kvalitní boty :-)

      Vymazat
  3. Já jsem zatím tomuto trendu bot nepropadla, ale přijde mi to neuvěřitelné, když si to tak vezmu, že před deseti lety to nosili naši tátové a kluci zimě a my se tomu vždy hrozně smály a teď je to v módě :). Nusí na sebe být pyšní, že už tenkrát byli tak cool :D. Jinak ty hodinky jsou boží, úplně jsem se do nich zamilovala! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do hodinek jsem se zamilovala i já :-D Prostě se tu ukazuje, jak se móda stále vrací a typické pánské prvky se pomalu ale jistě vkrádají do našich šatníků... :-)

      Vymazat
  4. miluju bílý džíny, ale se svýma stehnama si je asi nekoupím :/ moc sluší! ♥
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že to nebude tak hrozné a určitě bych se toho nebála! :-) A moc děkuju :-)

      Vymazat
  5. Jééé, není to foceno v parku na hůrce???? Byldím přesně tam!!! Outfit krásný, bomber celé oživil a šála taky pěkná :) přesně tak bych se někdy oblékla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je, bydlím kousek odtud... :-) A děkuju moc! :-)

      Vymazat
  6. Krásná jako vždycky od hlavy až k patě ♥♥ Všechny kousky se mi mooc líbí, hlavně ta bomber bundička, tou jsi mě prostě očarovala ;-) A ty botky jsou prostě taky super, miluju, jak všechno, co se dřív nosilo se zase vrací :-) A můj názor na bílou, zamilovala jsem se do ní tak, že mi nedělá problém obléct se do ní kompletně celá a jsem jedině pro, aby tahle móda pokračovala spolu s pastelovými barvičkami, tmavé mě už přes tu zimu prostě neba :-D ;-)

    OdpovědětVymazat