středa 3. února 2016

JUMPSUIT MOOD

Krásný den všem :-) Zítra večer se chystáme na muzikál, což pochopitelně vzbudilo otázku, co si vezmu na sebe... :-) Na podzim jsem si kupovala overal, ale ještě jsem neměla tu možnost si ho někam vzít. Logicky mě teda napadl právě overal. Hned jakmile jsem ho oblékla připomněla jsem si jak je super. Je pohodlný, lehký, sexy, zakryje to, co má a přitom působí tak elegantně. Pak jsem si ale řekla proč já ho nenosím i normálně? Vždyť se s ním dá vymyslet tolik různých kombinací... A tohle je jedna z nich... :-)

O víkendu jsem tedy místo podpatků obula tenisky, přes sebe přehodila bombr bundičku, místo kabelky jsem zvolila batoh a vyrazila ven. Nakonec jsem přidala ještě velbloudí klobouk, který tomu celému dodal ještě větší šmrnc a ženskost (aspoň myslím). :-)
A co vy a overaly? Nosíte? Kombinujete je rádi? Mějte se, smějte se... Vaše V. :-)

Beautiful day to all :-) Tomorrow night I'm going to musicals. This fact aroused the question of what I wear ... :-) In the fall I bought a jumpsuit, but still I've never dressed. And then I remembered just on jumpsuit. As soon as I put I reminded myself how cool. It is comfy, sexy, hide the excess weight and yet so elegant. Why I normally do not wear it? Overal can combine many different ways ... and this is one of them ... :-)
At the weekend, so I pulled on sneakers instead of heels, dressed bombr jackets, I changed my handbag for a backpack and walked out. Finally, I added a camel hat, which outfit made more feminine and chic (I think). :-)

And what do you think about jumpsuit? Do you wear? Have a nice day and smile. V. :-)





Bomber/Parisian fashion//Jumpsuit/HM//Backpack/Mango//Hat/CA//Shoes/Adidas Stan Smith//

9 komentářů:

  1. Jé, já bych nosila overaly tak moc ráda, ale to bych je musela chodit nakupovat asi do dětského oddělení :(.. Ani xxs by mi nebylo, respektive by mi nebyly nohavice, protože by plandaly široko daleko za mnou :D.. A ten klobouk už také nutně potřebuji, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to zkusit s podpadkama nebo nevim... Vůbec nevypadáš, že si tak malinká... A děkuju moc :-)

      Vymazat
  2. Teda wow, to se mi hodně líbí ♥♥ Já overal dosud nemám, ale musím si ho už taky pořídit :-) A tvá kombinace s tou bomber bundičkou je skvělá!!! ;-) Hodně teď vídám overaly, které jsou spíš sladěné do elegantního stylu a líbí se mi, že u tebe je to jiný a je to naopak zkombinovaný do ležérního stylu ;-) A právě proto tvůj web tak miluju, protože vím, že tady se vždy dočkám něčeho originálního a ne tuctovýho!!! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to do toho ležérního stylu líbí, tak sem ráda, že tobě taky :-) Ted se to hodně nosí třeba s křivákem a to je taky super kombo... :-) A děkuju moc, Téro :-)

      Vymazat
  3. Veľmi pekný outfit. Bomber bundička je krásna :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. ty jsi prostě nejkrásnější osoba na světě, to charisma z tebe srší i z těch fotek, nádhernej outfit :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za tak krásný komentář, úplně se červenám :-)) Díky tobě jsem hned od rána měla úsměv na rtech, seš zlatá... :-)

      Vymazat